Παρακολούθηση θερμοκρασία και την ενεργή κατάσταση ισχύος με τον Digital Active Power Sensor.

Κάθε Digital Active Power Sensor παρέχει πραγματική κατάσταση τροφοδοσίας σε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή με εναλλασσόμενο ρεύμα, απλά συνδέοντας τον σε οποιοδήποτε υπάρχον καλώδιο τροφοδοσίας. Η ισχύς θεωρείται «ενεργή» όταν είναι μεγαλύτερη από περίπου 100W. Η ακρίβεια είναι εντός +/- 2,5 watt. Επιπλέον, αυτός ο αισθητήρας παρέχει τιμές θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο από -40 ° έως 185 ° Fahrenheit και / ή -40 ° έως 85 ° Celsius. Η ακρίβεια είναι εντός των +/- 2 βαθμών C.

Πριν από την εισαγωγή του Digital Active Power Sensor, οι οργανισμοί που ήθελαν να παρακολουθήσουν την κατάσταση ισχύος στις ηλεκτρικές συσκευές χρειάζονταν συνήθως να κόψουν ένα καλώδιο τροφοδοσίας για να απομονώσουν συγκεκριμένους αγωγούς και να μετρήσουν το ρεύμα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστάσεις όπου τα καλώδια τροφοδοσίας θα μπορούσαν να καταστραφούν, αν η διαδικασία δεν έγινε σωστά. Σε άλλες περιπτώσεις, οι ηλεκτρολόγοι ήταν υποχρεωμένοι να συνδέσουν μία συσκευή παρακολούθησης εντός του ηλεκτρικού πίνακα, ή οι χρήστες θα έπρεπε να αποσυνδέουν μία συσκευή για να εγκαταστήσουν μια συσκευή παρακολούθησης ισχύος.

Δεδομένου ότι η πρωταρχική ώθηση για την ανάπτυξη του Digital Active Power Sensor στοχεύεται στην αγορά γύρω από τον χώρο των data centers, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες παραμένουν η κύρια αιτία της αποτυχίας του εξοπλισμού, αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε επίσης την παρακολούθηση της θερμοκρασίας. Ενώ η διακοπή ρεύματος σε ένα διακομιστή δείχνει σίγουρα ένα άμεσο πρόβλημα, η παρακολούθηση της θερμοκρασίας ακριβώς πίσω από ένα διακομιστή όπου βρίσκεται ο ανεμιστήρας εξάτμισης βοηθά στην παρακολούθηση του κατά πόσο ο διακομιστής μπορεί να είναι κοντά στην αποτυχία. Οι σταδιακά αυξανόμενες ενδείξεις θερμοκρασίας μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να προειδοποιήσουν για πιθανή κατανάλωση ενέργειας ή ζητήματα αποτυχίας υλικού.

Οι δυνατότητες του Digital Active Power Sensor επιτρέπουν τη χρήση του σε πολλά άλλα σενάρια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε άλλο υλικό πληροφορικής, όπως τείχη προστασίας, διακόπτες ή εξοπλισμό τηλεφωνικού συστήματος, ενώ μπορείτε να πάτε σε μια αποφασιστικά μη IT κατεύθυνση και να παρακολουθείτε μονάδες HVAC, φορητά κλιματιστικά, αντλίες σκουπιδιών, καταψύκτες και πολλά άλλα! Οτιδήποτε με καλώδιο τροφοδοσίας AC μπορεί να παρακολουθείται αποτελεσματικά από το Digital Active Power Sensor.

Πρόκειται για έναν δυναμικό αισθητήρα ο οποίος παρέχει ενδείξεις κάθε δύο δευτερόλεπτα και τροφοδοτεί δεδομένα θερμιοκρασίας πίσω στο Room Alert ή TemPageR ID box για καταγραφή δεδομένων, ειδοποιήσεις και αυτοματοποιημένες διορθωτικές ενέργειες. Είναι ένας "Plug & Play" αισθητήρας μέσω ο οποίος συνδέεται με RJ-11 σε κάθε συμβατή Room Alert ή TemPageR συσκευή. Το καλώδιο μπορεί να προεκταθεί από τα 8 έως και τα 35m με απλό τηλεφωνικό καλώδιο RJ-11.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές του Digital Active Power Sensor

Προδιαγραφές

Digital Active Power Sensor
Environment Condition MonitoredTemperature & Active Power
Real-Time RecognitionYes, Temperature & Active Power
Digital Temperature Sensor Range-40 to 85℃ (-40 to 185℉)
Digital Temperature Sensor Accuracy+/- 2℃
Digital Temperature Sensor Resolution03125℃
Active Power RangeOver 100W 'Active'
Digital Analog Sensor Accuracy+/- 2.5W
Power SupplyMonitoring Unit
Digital Sensor Cable TypeMicro-USB to RJ-11 Cable
Digital Sensor Cable Length3 m, 8 m, 17 m, 33 m
Maximum Digital Sensor Cable LengthApproximately 30m
Compatible ProductsRoom Alert 2S, 12S, 3S, 32W, 32E, 12E, 4E, 3E & 3W

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το Πακέτο Digital Active Power Sensor Περιλαμβάνει:

- (1) Digital Active Power Sensor w/10' RJ-11 sensor cable

- Installation Note & Instruction Sheet

Τιμές


Prices & Delivery
List Price - 10'€95
List Price - 25'€110
List Price - 50'€120
List Price - 100'€130
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%