Κάθε Καλώδιο Προέκτασης Φάρου με Ηχητική Ειδοποίηση 8m επιμηκύνει το καλώδιο σύνδεσης του Φάρου και κατ' επέκταση και την συνολική απόσταση τοποθέτησης από την συσκευή περιβαλλοντικού ελέγχου Room Alert 32W, 32E ή 4E.

Κάθε Καλώδιο Προέκτασης Φάρου με Ηχητική Ειδοποίηση 8m επιμηκύνει το καλώδιο σύνδεσης του Φάρου και κατ' επέκταση και την συνολική απόσταση τοποθέτησης από την συσκευή περιβαλλοντικού ελέγχου Room Alert 32W, 32E ή 4E ID Box. Η απόσταση τοποθέτησης του Φάρου μπορεί να επιμηκυνθεί σε προσαυξήσεις των 8m, προσθέτοντας ένα ή και περισσότερα Καλώδιο Προέκτασης Φάρου με Ηχητική Ειδοποίηση 8m στην διάταξη. Η μέγιστη προέκταση μήκους που συνιστάται είναι 32m. Αυτά είναι καλώδιο σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Οι υποδοχές αυτού του καλωδίου είναι συμβατές ΜΟΝΟ με τον Φάρο με Ηχητική Ειδοποίηση.

Σημείωση: Ενδέχεται να είναι ευκολότερο και φθηνότερο να τοποθετήσετε καλώδιο δικτύου έως το επιθυμητό σημείο τοποθέτησης του Φάρου και τοποθετήστε στον τοίχο το Room Alert 32W, 32E ή 4E.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές του Light Tower w/Audio

Προδιαγραφές

25' Light Tower w/Audio Extension Cable
Standard CableCustom Cable (specific for AVTECH Light Tower w/Audio)
Standard Length25'

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το Πακέτο Light Tower w/Audio Extension Cable Περιλαμβάνει:

- (1) 25' Light Tower w/Audio Extension Cable

Τιμές


Prices & Delivery
List Price€75
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%