Το Light Tower w/Audio w/15' Cable & LTA είναι σχεδιασμένο να σινδεεται σε ένα Room Alert 32W, 32E, 12E, 4E ή 3E και θα ενισχύσει τις δυνατότητες προειδοποίησης οποιουδήποτε Room Alert, Axis κάμερα ή άλλης εφαρμγής στο δίκτυο.

Ο Φάρος με Ηχητική Ειδοποίηση είναι σχεδιασμένος για να ενισχύει τις δυνατότητες ειδοποίησης των συσκευών περιβαλλοντικού ελέγχου Room Alert 32W, 32E, 4E ή 3E, να παρέχουν οπτική και ηχητική ειδοποίηση όταν παρουσιαστεί κάποιο συμβάν. Οι οπτικές και ηχητικές ειδοποιήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν ή απενεργοποιηθούν αυτόματα ή και χειροκίνητα μέσω του web interface του Room Alert, του λογισμικού Device ManageR, και SNMP Trap ή SNMP Ομάδες εντολών. Οποιοδήποτε Room Alert ή Axis κάμερα στο δίκτυο μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τα φώτα ή τον ήχο. Ο Φάρος δεν χρειάζεται να είναι απευθείας συνδεδεμένος σε αυτήν την μονάδα. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους Φάρους να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση όπου τα φώτα είναι ιδιαίτερα ορατά και να ενεργοποιούνται από παντού στο δίκτυο. Τα φώτα μπορούν να ενεργοποιηθούν από συναγερμούς, από συνδεδεμένους αισθητήρες ή από άλλες απομακρυσμένες συσκευές στο δίκτυο.

Ο Φάρος με Ηχητική Ειδοποίηση συνδέεται στο Room Alert 4E μέσω της θύρας σύνδεσης Φάρου στο πίσω μέρος της συσκευής. O Φάρος με Ηχητική Ειδοποίηση έχει ρυθμιζόμενο ήχο ειδοποίησης με εύρος έντασης από 0 dB έως 95 dB (στο 1m). Μπορεί να ρυθμιστεί απλώς ξεβιδώνοντας το καπάκι ή αφαιρώντας το κεντρικό καλώδιο. O Φάρος με Ηχητική Ειδοποίηση έρχεται με 5m καλώδιο το οποίο συνδέεται εύκολα με "twist & click" υποδοχές. Μπορεί να προεκταθεί έως και 30m με το Καλώδιο Προέκτασης Φάρου με Ηχητική Ειδοποίηση 8m ΜΟΝΟ.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές του Light Tower w/Audio

Προδιαγραφές

Light Tower w/Audio
External Light TowerYes, Red-Yellow-Green w/Audio
Oscillation Frequency2.7 KHz +/- 50Hz (Max Intensity 95 dB @ 1m)
Adjustable AudioYes
Mounting BracketYes, Compatible w/1U Rack, Wall or Other
Sensor Cable TypeAVTECH Custom Cable
Sensor Cable Length15' (Light Tower w/Audio Extension Cable Available)
Maximum Sensor Cable LengthApproximately 100'
Compatible ProductsRoom Alert 4E, Room Alert 32W, 32E, 12E, & 3E with Light Tower & Relay Adapter

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το Πακέτο Light Tower w/Audio w/15' Cable & LTA Περιλαμβάνει:

- (1) Light Tower w/Audio w/15' Cable & LTA

- (1) 15' (4.57 m) Light Cable

- (1) Light Tower & Relay Adapter

- (1) 25' (7.62 m) RJ-11 cable

- (1) 5V power adapter

- (2) Mounting Screws for LTA

- Installation Note & Instruction Sheet

Τιμές


Prices & Delivery
List Price€345
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%