Το Room Alert Account είναι η ολοκληρωμένη λύση της AVTECH για την εύρεση, διαχείριση, παρακολούθηση, ειδοποίηση, καταγραφή, δημιουργία γραφημάτων και πολλά άλλα για τον εξοπλισμό σας περιβαλλοντικής παρακολούθησης.

Το Room Alert Manager είναι η λύση λογισμικού all-in-one της AVTECH για την ανακάλυψη, τη διαχείριση, την παρακολούθηση, την ειδοποίηση, την καταγραφή, τη γραφική παράσταση, την αυτόματη ενέργεια και πολλές άλλες λειτουργίες για τα περιβαλλοντικού ελέγχου και εγκαταστάσεων της AVTECH. Πλήρες με το μοναδικό έυρος δυνατοτήτων του, το Room Alert Manager λειτουργεί ως Υπηρεσία Windows και θα ανακαλύπτει συνεχώς και αυτόματα συσκευές Room Alert σε όλο το δίκτυο και θα εμφανίζει πολλές μονάδες μέσω μίας μόνο διεύθυνσης IP. Η πολυεπίπεδη πρόσβαση χρηστών είναι διαθέσιμη μέσω του web interface του Room Alert Manager, προσβάσιμo από οπουδήποτε.

Το Room Alert Manager προσφέρει την τέλεια δωρεάν πλατφόρμα λογισμικού για τα προϊόντα της AVTECH, διευκολύνοντας τους χρήστες με πολλές συσκευές Room Alert να παρακολουθούν και να τεκμηριώνουν τις συνθήκες περιβάλλοντος, να βελτιώνουν την αξιοπιστία και να μειώνουν το μη προγραμματισμένο χρόνο διακοπής στο πλαίσιο του επιχειρηματικού τους σχεδίου συνέχειας.

Το Room Alert Manager περιλαμβάνει ισχυρές δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν ειδοποιήσεις όταν εντοπίζονται προβλήματα ή συμβάντα από τις συσκευές παρακολούθησης και τους αισθητήρες ειδοποίησης στον χώρο. Το Room Alert Manager επιτρέπει χρήση απεριόριστων προσαρμόσιμων ειδοποιήσεων σε άτομα και ομάδες και προγραμματισμό. Επιτρέπει επίσης τις ενέργειες για Έναρξη/Λήξη Συναγερμού με σαφείς συνθήκες, όπως εναλλαγή LED Light Tower, Αποστολή αιτημάτων URL Ιστού και άλλα. Όλα αυτά είναι δυνατά μέσω μιας μεμονωμένης εγκατάστασης λογισμικού.

Ιδανικό για τη διαχείριση πολλαπλών αναπτύξεων ή μεμονωμένων μονάδων, το Room Alert Manager επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κάνουν αυτόματες ενέργειες για την επίλυση προβλημάτων, να καταγράφουν αυτόματα τα δεδομένα αισθητήρα σε μια ενσωματωμένη βάση δεδομένων SQL για εξαγωγή με ένα κλικ, να προβάλλουν γραφήματα δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με το δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των ενδείξεων γραφήματος και αισθητήρα, παρακολούθηση της κατάστασης ειδοποίησης για πολλές μονάδες, ρύθμιση ορίων παρακολούθησης, ορισμός πολλαπλών διευθύνσεων IP, ασφαλούς ενημέρωσης υλικολογισμικού και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν να κατηγοριοποιήσουν τις συσκευές βάσει των δικών τους προσαρμοσμένων κριτηρίων, έτσι οι χρήστες μπορούν να ομαδοποιήσουν τις συσκευές ανά τύπο, τοποθεσία ή οποιαδήποτε άλλη μέτρηση που επιτρέπει ευκολότερη διαχείριση συσκευών.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές το Room Alert Manager

Προδιαγραφές

Software
Host System OSWindows 7, 8, 8.1, 10, 11
Automatic Room Alert & TemPageR DiscoveryYes, UDP Broadcast Scan
Automatic AXIS Camera DiscoveryYes, Bonjour Scan
Automatic Logging Of Real-Time DataYes, Limited Only By Disk Space
Automatic Data GraphingYes
Set Multiple IP AddressesYes
Maximum TemPageR & Room Alert Units MonitoredUnlimited, Single Screen
Update Room Alert & TemPageR FirmwareYes, Multiple Devices
Export Sensor DataYes, Excel or CSU
Easy To Use Graphic InterfaceYes, No Rules, No Agents
Web Browser InterfaceYes, Any Browser Worldwide
Software DistributionRoom Alert Account Webpage

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το πακέτο του Room Alert Acoount Περιλαμβάνει:

- Room Alert Manager software

- Installation file through Room Alert Account

Τιμές


Prices & Delivery
List PriceFREE with every Room Alert Acoount (Pro tier or greater)