Το Device ManageR είναι η ολοκληρωμένη λύση της AVTECH για την εύρεση, διαχείριση, παρακολούθηση, ειδοποίηση, καταγραφή, δημιουργία γραφημάτων και πολλά άλλα για τον εξοπλισμό σας περιβαλλοντικής παρακολούθησης.

Το Device ManageR είναι η εφαρμογή η οποία έρχεται ΔΩΡΕΑΝ με κάθε αγορά συσκευής περιβαλλοντικού ελέγχου Room Alert και TemPageR. Είναι μία όλα-σε-ένα εφαρμογή για ανεύρεση, διαχείριση, παρακολούθηση, ειδοποίηση, καταγραφή, γραφήματα, αυτοματοποιημένες ενέργειες και πολλά άλλα. Ολοξληρωμένο με ένα μοναδικό εύρος χαρακτηριστικών, το Device ManageR εκτελείται ως Windows Service και θα ανακαλύπτει συνεχώς και αυτόματα Room Alert και TemPageR συσκευές, σε όλο το δίκτυο χρησιμοποιώντας μία εναλλακτική UDP σάρωση και απεικονίζει πολλαπλές μονάδες μέσα από ένα web interface, προσβάσιμο από οπουδήποτε.

Ιδανικό για την διαχείριση πολλαπλών ή μοναδικών αναπτύξεων μονάδων, το Device ManageR επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλουν ειδοποιήσεις, να λάβουν αυτοματοποιημένες ενέργειες για επίλυση ζητημάτων, αυτοματοποιημένη καταγραφή δεδομένων αισθητήρων σε ενσωματωμένη SQL βάση δεδομένων, εμφάνιση γραφημάτων για, προσδιορισμένη από τον χρήστη, περίοδο χρόνου με δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε γραφήματα και απεικονίσεις αισθητήρων, παρακολούθηση κατάστασης ειδοποιήσεων για πολλαπλές συσκεύες, ρύθμιση ορίων αισθητήρων, ρύθμιση πολλαπλών IP διευθύνσεων, ενημερώσεις και πολλά άλλα.

Το Device ManageR περιλαμβάνει ισχυρά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να αποστείλουν ειδοποιήσεις όταν προκύψουν ζητήματα στο δίκτυο. Το Device ManageR επιτρέπει απεριόριστο αριθμό ειδοποιήσεων για για τροποποιημένες ειδοποιήσεις και την προώθησή τους σε ανεξάρτητους παραλήπτες και ομάδες, εξαρτήσεις και προγραμματισμό. Ενισχύει την αξία των συσκευών περιβαλλοντικής παρακολούθησης, βελτιώνει την αξιοπιστία και παρέχει έλεγχο απεριόριστων δικτυακών καμερών Axis σε όλο το δίκτυο. Όλα αυτά είναι δυνατά μέσω μιας ενιαίας εγκατάστασης.

To Device ManageR ενισχύει σημαντικά την αξία της σειράς προϊόντων της AVTECH, διευκολύνοντας τους χρήστες με πολλαπλές Room Alert συσκευές να παρακολουθούν και να τεκμηριώνουν τις συνθήκες περιβάλλοντος, να βελτιώνουν την αξιοπιστία τους και να μειώνουν τον μη προγραμματισμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας ή την δαπανηρή αντικατάσταση υλικού. Το Device ManageR παρέχει επίσης απεριόριστη ανακάλυψη δικτυακών κάμερων Axis και λειτουργεί ως ενιαία διεπαφή ιστού IP για την προβολή εικόνων σε πραγματικό χρόνο για μεμονωμένες ομάδες ή για όλες τις κάμερες Axis που βρίσκονται στο δίκτυο.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές το Device ManageR Software

Προδιαγραφές

Software
Host System OSWindows NT, 2K, XP, 2K3, 2K8, VISTA, 7 (32 & 64-bit)
Automatic Room Alert & TemPageR DiscoveryYes, UDP Broadcast Scan
Automatic AXIS Camera DiscoveryYes, Bonjour Scan
Automatic Logging Of Real-Time DataYes, Limited Only By Disk Space
Automatic Data GraphingYes
Set Multiple IP AddressesYes
Maximum TemPageR & Room Alert Units MonitoredUnlimited, Single Screen
Update Room Alert & TemPageR FirmwareYes, Multiple Devices
Export Sensor DataYes, Excel or CSU
Easy To Use Graphic InterfaceYes, No Rules, No Agents
Web Browser InterfaceYes, Any Browser Worldwide
View Realtime AXIS Camera ImagesYes, Unlimited
Maintenance Support & Update Service (MSUS)12 Months Included, Unlimited Support
Unlimited Toll Free Technical SupportYes
Assigned Product SpecialistYes
Software DistributionDownload & CD Media
Software Update Frequency3-4 Times Per Year
CD Updates Shipped1-2 Times Per Year

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το πακέτο του Device ManageR Περιλαμβάνει:

- Device ManageR Software License

- CD Installation & Resource Media

- 12 months of Maintenance, Support & Update Service (MSUS), unlimited support

Τιμές


Prices & Delivery
List PriceFREE with every Room Alert monitor