Μοναδικός συνδιασμός αισθητήρα/UPS που ανιχνεύει διακοπή ρεύματος ενόσω παρέχει αδιάλειπτη παροχή ενέργειας μέσω μπαταρίας για περίπου 15 λεπτά μετά την διακοπή.

Μοναδικός συνδιασμός αισθητήρα/UPS που ανιχνεύει διακοπή ρεύματος ενόσω παρέχει αδιάλειπτη παροχή ενέργειας μέσω μπαταρίας για περίπου 15 λεπτά μετά την διακοπή. Η συνολική διάρκεια εξαρτάται από την κατανάλωση ρεύματος της αντίστοιχης συσκευής πειβαλλοντικού ελέγχου ή άλλης 5V συσκευής. Κόκκινα και πράσινα LED επιτρέπουν στους χρήστες να γνωρίζουν άμεσα την κατάσταση τροφοδοσίας με μία ματιά. Μικρός και ελαφρής, ο MUPS είναι ιδανικός για τοποθεσίες όπου κανονικά UPS είναι δύσκολο να εγκατασταθούν.

Το MUPS περιλαμβάνει ενσωματωμένο αισθητήρα ο οποίος μπορεί να παρακολουθηθεί από οποιαδήποτε συσκευή περιβαλλοντικού ελέγχου Room Alert. Όταν υπάρξει απώλεια ενέργειας, ο MUPS ενεργοποιείται άμεσα ώστε να παρέχει αδιάκοπα ενέργεια στην συνδεδεμένη Room Alert συσκευή, για αρκετό χρόνο ώστε να προλάβει να αποστείλει ειδοποιήσεις και να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε διορθωτικές ενέργειες έχει ρυθμιστεί.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές του Mini UPS & Power Sensor

Προδιαγραφές

Mini UPS & Power Sensor
Environment Condition MonitoredPower, UPS Battery Backup
Real-Time RecognitionMain Power On/Off
Power Supply5VDC 1A Adapter
Sensor Cable Type2 Wire Sensor Cable
Sensor Cable Length25'
Maximum Sensor Cable LengthApproximately 900'
Compatible Monitoring ProductsRoom Alert 32S, 12S, 3S, 32W, 32E, 12E, 4E, 3E & 3W

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το Πακέτο Mini UPS & Power Sensor Περιλαμβάνει:

- (1) Mini UPS & Power Sensor w/25' sensor cable

- Installation Note & Instruction Sheet

Τιμές


Prices & Delivery
List Price€175
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%