Η υπηρεσία Room Alert Account είναι δωρεάν για χρήση με τις συσκευες Room Alert.

Το Room Alert Account επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν εύκολα τις περιβαλλοντικές συνθήκες, να δημιουργούν προσαρμοσμένες αναφορές για καταγραφή θερμοκρασίας ή ιστορικό καταγραφής αισθητήρων, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν οι περιβαλλοντικές συνθήκες ξε[ερνούν τα προκαθορισμένα όριο, να βλέπουν έναν χάρτη που δείχνει τις συνθήκες περιβάλλοντος σε απομακρυσμένες εγκαταστάσεις και πολλά. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει την πρόσβαση από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ή κινητή συσκευή μέσω ιστού με την ίδια εμπειρία χρήστη σε κάθε συσκευή. Χωρίς λογισμικό για εγκατάσταση, διαμόρφωση ή διαχείριση, το Room Alert Account διευκολύνει πιο πολύ από ποτέ να ξεκινήσετε την παρακολούθηση των πιο σημαντικών στοιχείων σας.

Η παρακολούθηση του περιβάλλοντος σε αίθουσες υπολογιστών, κέντρα δεδομένων και εγκαταστάσεις όλων των τύπων έχει γίνει κρίσιμο μέρος της «Πρόληψης Καταστροφών» για επαγγελματίες παντού. Ευτυχώς, είναι εύκολο να ενημερώνεστε για σημαντικές περιβαλλοντικές αλλαγές με το Room Alert. Τα ισχυρά εργαλεία σας διευκολύνουν να βλέπετε ειδοποιήσεις, να δημιουργείτε αναφορές και γραφήματα, να προβάλετε χρονοδιαγράμματα δραστηριότητας, ταξινόμηση και επιλογή δεδομένων, προβολή οθονών κατάστασης και πολλά άλλα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα σας να αναλύσει τις σημαντικές πληροφορίες ή τάσεις που επιθυμούν, καθώς και να ειδοποιείται αμέσως όταν ξεκινούν προβλήματα. Δεν υπάρχει λογισμικό για εγκατάσταση, κανένας διακομιστής email για διαμόρφωση, χωρίς περίπλοκες διαμορφώσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη συμβατότητα δικτύου, χωρίς κατανάλωση χώρου του δίσκο και δεν χρειάζεται να εκτελείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας... όλος ο χειρισμός πραγματοποιείται για εσάς στο cloud.

Με το Room Alert Account οι διαχειριστές μπορούν να έχουν την εικόνα και επίγνωση που χρειάζονται για καλύτερη λήψη αποφάσεων, ταχύτερη απόκριση και μελλοντικό σχεδιασμό. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας για τον οργανισμό σας, χαμηλότερο χρονικό διάστημα μεταξύ αστοχιών υλικού, εξυπνότερης κατανάλωσης ενέργειας και ηρεμίας για διευθυντές που μπορούν να είναι σίγουροι ότι όλα είναι καλά όταν βρίσκονται μακριά.