Η υπηρεσία GoToMyDevices.com είναι δωρεάν για χρήση με τις συσκευες Room Alert και με δωρεάν αναβάθμιση για τους νέους πελάτες.

Το GoToMyDevices is AVTECH's υπηρεσία αιχμής cloud που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν εύκολα θερμοκρασίες και περιβαλλοντικές συθήκες των Room Alert, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αναφορές για καταγραφή θερμοκρασίας ή ιστορικό καταγραφής αισθητήρων περιβάλλοντος, λήψη ειδοποιήσεων για ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, εμφάνιση χάρτη που δείχνει τις συνθήκες περιβάλλοντος σε απομακρυσμένες εγκαταστάσεις και πολλά, πολλά άλλα. Αυτή η ισχυρή υπηρεσία επιτρέπει την πρόσβαση από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ή κινητής συσκευής μέσω του ιστού, με την ίδια εμπειρίας χρήστη από συσκευή σε συσκευή. Χωρίς λογισμικό για εγκατάσταση, διαμόρφωση ή διαχείριση, το GoToMyDevices καθιστά ευκολότερο από ποτέ να ξεκινήσετε την παρακολούθηση των σημαντικότερων περιουσιακών στοιχείων σας.

Η παρακολούθηση του περιβάλλοντος σε αίθουσες υπολογιστών, κέντρα δεδομένων και εγκαταστάσεις όλων των τύπων έχει καταστεί κρίσιμο μέρος της «Πρόληψης Καταστροφών» για επαγγελματίες διαχειριστές παντού. Ευτυχώς, είναι εύκολο να ενημερώνεστε για σημαντικές περιβαλλοντικές αλλαγές με τα Room Alert και GoToMyDevices.com. Τα ισχυρά εργαλεία σας διευκολύνουν να βλέπετε ειδοποιήσεις, να δημιουργείτε αναφορές και γραφήματα, να βλέπετε χρονικά πλαίσια δραστηριότητας, να ταξινομείτε και να επιλέγετε δεδομένα, να προβάλλετε οθόνες κατάστασης και πολλά άλλα. Αυτό επιτρέπει στην ομάδα σας να αναλύσει τις σημαντικές πληροφορίες ή τάσεις που επιθυμούν, καθώς και να ειδοποιείται αμέσως όταν αρχίζουν τα προβλήματα. Δεν υπάρχει λογισμικό για εγκατάσταση, δεν υπάρχει διακομιστής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους, δεν υπάρχουν πολύπλοκες ρυθμίσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη συμβατότητα δικτύου, δεν υπάρχει κατανάλωση χώρου στο δίσκο και δεν χρειάζεται να εκτελείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας... είναι όλα χειρισμός για σας στο cloud.

To GoToMyDevices.com επιτρέπει στους διαχειριστές να αποκτήσουν την άποψη και τη διορατικότητα που χρειάζονται για καλύτερη λήψη αποφάσεων, ταχύτερη απόκριση και μελλοντικό προγραμματισμό. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερο χρόνο εγκατάστασης για τον οργανισμό σας, μειώνοντας εν τω μεταξύ τις αποτυχίες υλικού, την εξυπνότερη κατανάλωση ενέργειας και την ειρήνη του πνεύματος για τους διαχειριστές που μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι όλα είναι καλά όταν βρίσκονται μακριά.