Ο Relay Switch Sensor επιτρέπει το άνοιγμα ή κλείσιμο συσκευών χαμηλής τάσης σαν απόκριση σε γεγονός εντός ή εκτός ορίων συναγερμού.

Κάθε Αισθητήρας Relay επιτρέπει το άνοιγμα ή κλείσιμο συσκευών χαμηλής τάσης σαν απόκριση σε γεγονός εντός ή εκτός ορίων συναγερμού. Ο Αισθητήρας Relay υποστηρίζει έως και τέσσερεις συσκευές, με ορατές ενδείξεις κατάστασης. Το κάθε relay υποστηρίζει φορτία έως 0.3A στα 125VAC ή 1A στα 24VDC

Oι τρεις (3) πρώτες έξοδοι του Αισθητήρα Relay μπορούν να ελεχθούν ανεξάρτητα και να ενεργοποιηθούν άμεσα από την διεπαφή του Room Alert ή σαν απάντηση σε κάποιον συναγερμό. Η τέταρτη έξοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικός συναγερμός και θα ενεργοποιηθεί οποτεδήποτε ενεργοποιηθεί κάποιος από τους άλλουν τρεις.

Είναι ένας "Plug & Play" αισθητήρας ο οποίος συνδέεται απευθείας στην θύρα σύνδεσης του Φάρου σε συσκευές Room Alert 32W, 32E, 4E ή 3E ID box μέσω καλώδίου προέκτασης 3m (περιλαμβάνεται). Παρέχεται καλώδιο για σύνδεση των εξόδων του αισθητήρα στην επιθυμητή συσκευή, όπως πίνακες ελέγχου συναγερμών ή άλλο σύστημα ειδοποιήσεων για αυτοματοποίηση προηγμένων ειδοποιήσεων και αντιδράσεων από στατικά συστήματα συνεγερμού που δεν ενημερώνουν το προσωπικό. Μπορεί επίσης να συνδεθεί σε γεννήτρια, εφεδρική μονάδα κλιματισμού, ανεμιστήρα ή τρόμπα νερού ώστε να το ανοίξει/κλείσει σε περίπτωση συναγερμού. Το καλώδιο μπορεί να προεκταθεί από τα 8 έως και τα 300m με απλό δίκλωνο καλώδιο. Ο Αισθητήρας Relay είναι συμβατός με τις συσκευές περιβαλλοντικού ελέγχου Room Alert 32W, 32E, 4E και 3E.

Ο Αισθητήρας Relay συνδέεται στο Room Alert 4E μέσω της θύρας σύνδεσης Φάρου στο πίσω μέρος της συσκευής. Τα Room Alert 32W, 32E και 3E απαιτούν τον Προσαρμογέα Light Tower & Relay (ο οποίος περιλαμβάνει διακόπτη relay) για να συνδεθεί ο Αισθητήρας Relay.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές του Relay Switch Sensor

Προδιαγραφές

Relay Switch (Low Voltage Devices)
Real-Time RecognitionLow Voltage Devices Being Turned On/Off, Alarm Panel Interface
Relay Outputs4 Low Voltage Devices
Maximum Relay Load0.3A at 125VAC, 1A at 24VDC
Sensor Cable Type2 Wire Sensor Cable
Sensor Cable Length8m
Maximum Sensor Cable Length300m
Compatible Monitoring Products DirectRoom Alert 4E
Compatible Monitoring Products via LTARoom Alert 32W, 32E, 12E & 3E

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το Πακέτο του Relay Switch Sensor Περιλαμβάνει:

- (1) Relay Switch Sensor w/25´ Sensor Cable

- (1) 10´ Light Extension Cable

- (2) Mounting Screws

- Installation Note & Instruction Sheet

Τιμές


Prices & Delivery
List Price€195
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%