Το Flood Protect & Control Kit (Small) βοηθά στην προστασία του κρίσιμου εξοπλισμού και περιοχών από ζημιές από πλημμύρες και ζημιές από διαρροή νερού σε περίπτωση που στο κέντρο δεδομένων ή στη μονάδα σας συμβεί απροσδόκητη διείσδυση νερού.

Αυτό το κιτ περιλαμβάνει Αναβαθμούς Πλημμύρας, Κάλλυμα Φραγής Πλημμύρας και Κάλλυμα Καθαρισμού Πλημμύρας. Οι Αναβαθμοί Πλημμύρας μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από ράφια και ντουλάπια διακομιστών, ράφια αποθήκευσης, προμήθειες τροφίμων, γραφεία αρχείων ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία που αποθηκεύει κρίσιμους πόρους. Κάθε Αναβαθμός Πλημμύρας έχει μήκος 122 cm και αναπτύσσεται σε ύψος περίπου 6,5 cm, ενώ απορροφά σχεδόν 7,5 lt υγρού για να σχηματίσει ένα προστατευτικό στρώμα για να παρέχει πρόσθετη προστασία από πλημμύρες. Τα Kαλύμματα Φραγής Πλημμύρας απορροφούν περίπου 1 λίτρο υγρό το καθένα, ενώ τα Kαλύμματα Καθαρισμού Πλημμύρας απορροφούν 1,5 λίτρο υγρού το καθένα για να βοηθήσουν στον καθαρισμό απροσδόκητου νερού ή υγρού.

Συνδέστε το Flood Protect & Control Kit (Small) με τους Flood Sensors w/Cable ή Spot Flood Sensors της AVTECH για να εντοπίσετε και να λάβετε ενημερώσεις για παρουσία υγρού, προστατεύοντας παράλληλα τους κρίσιμους πόρους σας από το υγρό μέχρι να φτάσετε στο χώρο για να εκτελέσετε επιπλέον αποκατάσταση.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές του Flood Protect & Control Kit (Small)

Προδιαγραφές

Flood Protect & Control Kit (Small)
Flood Berm Count6
Flood Barrier Mat Count3
Flood Cleanup Mat Count6
Flood Berm Specification2.5” x 48”
Flood Barrier Mat Specification24” x 24” lined
Flood Cleanup Mat Specification6.75” x 16.5” 2-sided
Compatible RegionsWorldwide
Compatible ProductsAll Room Alert monitors and flood sensors

Το Πακέτο Περιλαμβάνει

Το Flood Protect & Control Kit (Small) Περιλαμβάνει:

- (6) Flood Berms

- (3) Flood Barrier Mats

- (6) Flood Cleanup Mats

Τιμή


Prices & Delivery
List Price€85
Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%